Meldkamer

Waarom?

Onze gecertificeerde meldkamer biedt u een breed pakket aan beveiligingsdiensten. Van het ontvangen en verwerken van alarmmeldingen tot het bewaken van processen en het begeleiden van alarmopvolging.

Wanneer u er niet bent, wilt u uw bezittingen met een gerust hart achter kunnen laten. Steeds meer particulieren en bedrijven maken gebruik van elektronische beveiligingsapparatuur, aangesloten op een alarmcentrale. In een tijd waarin criminaliteit dagelijks in het nieuws is, is beveiliging van u en uw persoonlijke bezittingen noodzaak geworden. Professionele aanpak en afhandeling van mogelijke calamiteiten zijn een vereiste. Een daadwerkelijke alarmmelding vraagt om een directe actie, maar ook bedieningsfouten, testmeldingen en dergelijke verdienen de volle aandacht. Individuele aandacht!

Live View

Live View is een samenwerkingsverband tussen particuliere alarmcentrales en de politie. Live View maakt het mogelijk dat politie rechtstreeks met de particuliere alarmcentrale mee kan kijken met camerabeelden tijdens een incident, zoals een inbraak of overval. Zo kan de politie snel gerichte actie nemen.
hikvision

Waarom EB Systems?

Snelle service

Wij stellen ons flexibel op

Prijs Kwaliteit verhouding

EB Systems gelooft in degelijke kwaliteit voor een goede prijs

17 Jaar ervaring

Wij zullen u tot in elk detail adviseren

Direct contact monteur

U wordt geadviseerd door een expert

Regiocontrol
Lobeco
Aritech
SMC Alarmcentrale
Securepro
Maril
De Hoge Waerder